СПЕШНА ПОМОЩ 032 607 369
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalpulmed.bg

Бъдете здрави!

Бъдете здрави! Бъдете здрави! Бъдете здрави!
Бъдете здрави!

Бъдете здрави! „Бъдете здрави!“ е фразата, с която си пожелаваме най-ценното в живота на всеки един човек, а именно ЗДРАВЕ! Най-ценното, на което в забързаното ежедневие обикновено обръщаме най-малко внимание, за което все не ни остава време да се погрижим. Най-ценното, което обикновено оценяваме едва когато изгубим.

 

„Бъдете здрави!“ е мотото, под което протичат организираните от УМБАЛ „Пълмед“ кампании.

 

Ние вярваме, че "Профилактиката - най-добрата превенция" и нашата цел е профилактиката на обществено-значими заболявания, тяхната превенция или откриването им в ранен стадий, така че да не се стига до болничното легло.

 

В рамките на обявените дни, след предварително записване на час на регистратурата, или телефоните на лечебното заведение, пациентите имат възможност да бъдат прегледани и да се консултират със специалист.

 

„Бъдете здрави!“ е профилактичната кампания на УМБАЛ „Пълмед“, за чиито прегледи не се изисква направление от личен лекар и са напълно безплатни за пациента.

 

Повече информация за текущи и предстоящи профилактични прегледи може да намерите на страница: "Безплатни профилактични прегледи" или тел: 0700 31 033.