СПЕШНА ПОМОЩ 032 607 369
EN
VIP профилактика Online Резултати Училище за родители
Back to top hospitalpulmed.bg

Училище за родители

Училището за родители на УМБАЛ „Пълмед“ предоставя възможност на бъдещите майки и татковци за посещение на безплатни лекции със съвети на изявени специалисти в областта на акушер-гинекологията, неонатологията, педиатрията, анестезиологията за най-важните аспекти от бременността, раждането и отглеждането на новороденото.

ЛЕКТОРИТЕ
Бъдещите родители имат възможността да коментират със специалистите и гост лекторите на Училището, сред които са консултанти по кърмене, здравословно хранене и като цяло отглеждане на новороденото всички въпроси, свързани с живота на бебето до 1 годинка.


ПРАКТИЧЕСКИ ЛЕКЦИИ
В Училището бъдещите майки упражнят различни техники за дишане и релаксация през различните етапи от родилния процес. Могат да се упражняват на практика и върху специална кукла бебе как да сменят памперси, как да поставят новороденото в правилната позиция за кърмене и оригване след хранене, как да го къпят и масажират.

 

ОТВОРЕНИ ВРАТИ в АГ отделение: 

Всеки четвъртък и петък вратите на отделението са отворени за бъдещите  родители от 13:00 до 15:00 часа.ПАРТНЬОРИ
Партньори на безплатното Училище за родители на „Пълмед“ са водещи, утвърдени марки козметика за грижа за кожата на новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.