СПЕШНА ПОМОЩ 032 607 369
EN
VIP профилактика Online Резултати
Back to top hospitalpulmed.bg

Един от най-добрите нефролози в България се присъединява към екипа на „Пълмед“

От началото на тази година към екипа на ДКЦ „Пълмед“ се присъедини проф. д-р Димитър Димитраков. Той е един от най-добрите нефролози у нас, с повече от 50 години лекарска практика. Има голяма известност като специалист интернист, нефролог. Специализирал е у нас и в чужбина в областта на нефрологията и трансплантацията на органи. Големият му клиничен опит в условията на университетска клиника в продължение на 40 години му позволяват да се изгради и като много добър педагог и преподавател. През 2008 г. е обявен за най-добър лекар в Медицинския университет в Пловдив.
Д-р Димитраков е признат професионалист и в световен мащаб. За приноса си в клиничната генетика е номиниран от Кембриджкия библиографичен център за „Международен учен на 2001 година”. През 2006 г. е обявен за най-добър лекар в света заради големия принос в клиничната генетика на бъбречната поликистоза. 
През 2009 г. е удостоен с наградата на името на проф. Константин Чилов като виден интернист и за научен принос и заслуги в лечението на вътрешните болести.
Записването на час при проф. д-р Димитър Димитраков става след обаждане на тел. 032/ 607 349 на Регистратурата на ДКЦ „Пълмед“. Прегледите са както платени, така и с направление по НЗОК.