EN
Back to top hospitalpulmed.bg

Училище за родители

Училището за родители на УМБАЛ „Пълмед“ предоставя възможност на бъдещите майки и татковци за посещение на безплатни лекции със съвети на изявени специалисти в областта на акушер-гинекологията, неонатологията, педиатрията, анестезиологията за най-важните аспекти от бременността, раждането и отглеждането на новороденото.

ЛЕКТОРИТЕ
Бъдещите родители имат възможността да коментират със специалистите и гост лекторите на Училището, сред които са консултанти по кърмене, здравословно хранене и като цяло отглеждане на новороденото всички въпроси, свързани с живота на бебето до 1 годинка.


ПРАКТИЧЕСКИ ЛЕКЦИИ
В Училището бъдещите майки упражнят различни техники за дишане и релаксация през различните етапи от родилния процес. Могат да се упражняват на практика и върху специална кукла бебе как да сменят памперси, как да поставят новороденото в правилната позиция за кърмене и оригване след хранене, как да го къпят и масажират.

 

ОТВОРЕНИ ВРАТИ в АГ отделение: 

Всеки четвъртък вратите на отделението са отворени за бъдещите родители от 13:00 до 15:00 часа.ПАРТНЬОРИ
Партньори на безплатното Училище за родители на „Пълмед“ са водещи, утвърдени марки козметика за грижа за кожата на новороденото и майката, както и за бебешки принадлежности и играчки.

Актуална програма на безплатното Училище за родители на УМБАЛ "Пълмед" вижте ТУК